SEO voor iedereen die ook gewoon een baan heeft

Geplaatst op 13 januari 2020 door Charlotte Backx.

Met ingang van nu, verbeteren we in vijf stappen jouw SEO. Hierbij gaan we voor de verandering even voorbij aan het feit dat jouw website inderdaad mobiel moet zijn, en natuurlijk het is absoluut verstandig om minimaal eens per twee weken te bloggen en ja, social media speelt ook een grote rol en vanzelfsprekend moeten de beelden goed zijn. Maar ja, jij bent superman niet. In jouw dag zitten ook maar 24 uur. En je moet ergens beginnen. Start daarom hier.

SEO voor iedereen die ook gewoon een baan heeft

Verbeter jouw SEO in vijf stappen. Hier de gouden tips voor iedereen die ook nog andere werkzaamheden heeft naast het onderhouden van de website

Installeer Yoast

Werk je in een WordPress website? Installeer dan de applicatie Yoast. Dit programma maakt jouw leven zoveel makkelijker. Moet je wel weten hoe het werkt natuurlijk.

Schrijf unieke tekst

Presenteer het bedrijf in je eigen woorden. Wat onderscheidt jullie van de concurrentie en waarom moet ik bij jou zijn? Creƫer unieke tekst omdat jullie bedrijf nou eenmaal anders is, maar ook omdat gekopieerde tekst niets doet voor jouw vindbaarheid.

Jij hebt echt geen tijd over om zelf die unieke teksten te tikken. Dan doen wij dat toch voor je. Zijn ze ook meteen 100% SEO.

Get social

Heb je een tekst geschreven? Deel hem dan ook even op alle social kanalen van het bedrijf. Zo breng je een nieuwe blog actief onder de aandacht bij het publiek, in plaats van dat ze er zelf naar op zoek moeten. Spoiler: dat doen ze namelijk niet.

Jij houdt zo weinig tijd over naast je andere taken, dan zelfs dit je te veel wordt.

Dan kan je er ook voor kiezen om ons alles te laten doen.