// https://bit.ly/41qd1Gc Skip to main content

Niets is zo irritant als een opgeleverde website die maar niet online gaat vanwege een gebrek aan content. Of een magazine wat niet naar de drukker kan door gebrek aan teksten. Laat de site niet eindeloos in de staging-omgeving verpieteren, maar schakel een SEO tekstbureau in voor kwalitatieve webteksten. Zo kan de nieuwe site direct na voltooiing online. En dat magazine typen we vol zodat ie meteen geprint kan worden.

Jij jouw expertise, wij die van ons

Projecten plannen, mensen aansturen en een super resultaat opleveren is jouw ding. Wanneer een klant aanklopt voor een nieuwe website, weet jij meteen wie je moet bellen. En voor een communicatiegids staan de juiste partners al onder je sneltoets. Een project tot in de puntjes verzorgen is waar jij goed in bent. Teksten tikken is ons ding. Daarom zijn wij jouw partner om dat van je over te nemen.

Met Door Lotje Getikt
• Rond je projecten probleemloos af
• Krijgt de klant kwalitatieve en boeiende SEO webteksten of offline teksten
• Spreekt jouw klant zijn doelgroep wervend aan
• Houd je altijd de touwtjes in handen
• Passen teksten perfect binnen het design
• Word je op de hoogte gehouden van de opdrachtstatus
• Hoef je tekstueel nergens meer aan te denken
• Profiteer je van één vaste prijs

Project management

Jij hebt je handen vol aan alle opdrachten van je klanten. Dat magazine maakt zichzelf niet. Je moet fotografen regelen, designers zoeken, de klant tevreden houden. Kortom: jij hebt een hoop te doen. Alles wat met tekst te maken heeft nemen we volledig van je over. We tikken niet alleen, maar regelen ook de benodigde interviews en houden jouw continu up-to-date. Dan kan jij de stand van zaken weer doorgeven aan je klant. Iedereen tevreden.

Kwalitatieve SEO webteksten

Je verzet hemel en aarde om een nieuwe website voor je klant op te zetten. Als deze vervolgens niet gevonden wordt voelt het alsof al het werk voor niks is geweest. Door Lotje Getikt zorgt voor kwalitatieve SEO webteksten waarmee jouw klant direct scoort. Onze SEO copywriters doen een uitgebreid zoekwoordenonderzoek, schrijven mobielvriendelijk en voorzien de conversiegerichte teksten van buttons, call-to-actions en meta tags.

Verwachtingsmanagement
Wij houden je op de hoogte van iedere komma en punt die wel zetten. Zo weet jij waar we staan. Weet de klant hoe ver we zijn. En komt niets als onverwachts.

Ieder design een aantrekkelijke tekst

Jij hebt de regie over designers, fotografen en tekstschrijvers. En moet er voor zorgen dat deze allemaal samenwerken. De teksten moeten naadloos aansluiten op het design. De foto’s moeten de juiste afmetingen hebben. Een hoop geregel. Vertel ons vooraf hoe het design eruit ziet en wij passen onze teksten erop aan. Schrijven de perfecte lengte en zetten quotes en kaders waar daar ruimte voor is gemaakt. Uiteindelijk hoeft er alleen nog maar gekopieerd en geplakt te worden.

Een SEO copywriter voor de maandelijkse marketing

Je kunt bij Door Lotje Getikt terecht voor de complete contentvoorziening, van social media tot nieuwsbrieven. Voor meerdere partners verzorgen wij de maandelijkse contentmarketing van hun klanten. Dit doen wij indien gewenst onder de vlag van jouw bureau en ook factureren kan via jouw bedrijf. Zo houd je zelf de touwtjes in handen.

Wij werken samen met Stuurlui (Utrecht), Janssen.nl (Waalwijk), Sprekend (Rotterdam), NoBears (Heusden), ODIV (Utrecht)

Alle deadlines gehaald

Uiteraard zorgen wij dat content altijd binnen de afgesproken termijn wordt opgeleverd en gaat Door Lotje Getikt nog verder. Wij zijn geen freelancer die een opdracht aanneemt en waarvan je vervolgens niets meer hoort tot de datum van de deadline. Door Lotje Getikt houdt in de Google Drive een gedetailleerde contentplanning bij voor al haar partners. Hierin zie je realtime wat de status is van jouw opdracht. Kijk dus gerust met ons mee.

We houden je graag op de hoogte via de mail of met een belletje. Zodat jij je klanten tevreden kan houden. En je zelf ook bezig kan houden met andere taken.

Het project wordt compleet met pakkende teksten gericht op de doelgroep.