Skip to main content

Instagram, Facebook en Twitter. Je bedrijf heeft overal een account. Maar wat je er nou eigenlijk mee kan bereiken, blijft onduidelijk. De website en social media accounts zijn losse eilandjes. Van samenwerking is geen sprake. Terwijl daarmee juist heel wat te behalen valt.

Van losse eilandjes naar één stuk land

Op de website verschijnt regelmatig nieuwe content. Wekelijks een blog. Hier en daar een infographic. Aangevuld met een longcopy. Daar valt niks op aan te merken. Ook de social media kanalen staan niet stil. Foto’s plaats je op Instagram. En een update verschijnt zo nu en dan op Facebook.

Samenhang tussen die twee is er echter niet. En precies daar gaan we wat aan doen. Met pakkende social media posts die aansluiten bij je website. Zo kan je op meerdere momenten via social media de aandacht op je website vestigen.

Geen zorgen als je al een contentplan hebt. Je hebt geen heel nieuw contentplan voor social media nodig hoor. Wij leveren standaard social berichten bij iedere blog die we voor je schrijven. Dat zijn alweer nieuwe kansen om bezoekers naar je site te halen.

What’s in it for me?

Dat posten op social media kost je natuurlijk tijd. Dus moet het je wel iets opleveren. Via social media trek jij mensen naar je website. Als er meer bezoekers op je website komen, denkt Google dat je website belangrijk is. En verhoogd daarom de SEO waarde.

Als die mensen eenmaal op je site zijn en daar een tijdje blijven hangen of doorklikken, is dat helemaal goed. De tijd die mensen op je site besteden is belangrijk voor Google. En als deze mensen meerdere pagina’s bezoeken. vindt hij dat helemaal fijn. Zet ze bijvoorbeeld aan tot actie op je pagina.

Je bereikt niet alleen veel via je eigen social media kanalen. Anderen die je pagina’s delen via hun social media accounts dragen ook bij aan de toestroom van bezoekers en je vindbaarheid.

Tekst én beeld

Instagram mag eigenlijk niet meer ontbreken in je lijstje met social media accounts. Pakkende social media teksten zijn voor iedereen te bedenken. Maar niet ieder bedrijf weet zich raad met aantrekkelijk beeld. Want wat laat je zien als je online opslag verkoopt? Wij kunnen je koppelen aan een partner die je hier mee helpt. Ondertussen tikken wij je content.

Volgers, fans, contacten

De manier waarop je met je volgers omgaat, verschilt per bedrijf. Misschien zie jij je volgers echt als fans van het bedrijf. Of zakelijke connecties. Die spreek je elk op een andere manier aan. Met één overkoepelend doel: communiceren

Social media is niet gemaakt om enkel te zenden. Maar om in gesprek te gaan met je doelgroep. Dat kost je wat tijd. Maar levert je ook veel op. Je kan makkelijker peilen wat zij van je verwachten. En daar je diensten of producten op aanpassen.

Geef ons 10 minuten en je krijg er 10 social media posts voor terug. Deal?