Een SEO copywriter bespaart jou tijd en realiseert nieuwe leads

Geplaatst op 9 januari 2017 door Anne Kandelaars.

Niets is zo irritant als een opgeleverde website die maar niet online gaat vanwege een gebrek aan content. Laat de site niet eindeloos in de staging-omgeving verpieteren, maar schakel een SEO copywriter in voor kwalitatieve webteksten. Zo kan de site direct na voltooiing online.

Een SEO copywriter bespaart jou tijd en realiseert nieuwe leads

Zet de website vlot online

Bij de oplevering van een nieuwe website heeft jouw klant waarschijnlijk nog niet gedacht aan passende en wervende content. Ze schrijven de teksten zelf wel even in de avonduren, denken ze. Het resultaat is vaak een site die maandenlang under construction is. Niet alleen ontbreekt het de ondernemers aan tijd, het is ook heel moeilijk om goed over je eigen bedrijf te schrijven. Voorkom vertraging en schakel de hulp in van een SEO copywriter. Wij zorgen dat de website snel gevuld wordt in een vorm die past binnen het ontwerp.

Met Door Lotje Getikt

  • Rond je projecten probleemloos af
  • Krijgt de klant kwalitatieve en boeiende SEO webteksten
  • Spreekt jouw klant zijn doelgroep wervend aan
  • Houd je altijd de touwtjes in handen
  • Passen teksten perfect binnen het design
  • Word je op de hoogte gehouden van de opdrachtstatus
  • Hoef je tekstueel nergens meer aan te denken
  • Profiteer je van één vaste prijs

Kwalitatieve SEO webteksten

Uiteraard is jouw eerste prioriteit het vullen van de website met nieuwe content. Door Lotje Getikt zorgt daarnaast voor kwalitatieve SEO webteksten waarmee jouw klant direct scoort. Twee vliegen in één klap dus. Onze SEO copywriters doen een uitgebreid zoekwoordenonderzoek, schrijven mobielvriendelijk en voorzien de conversiegerichte teksten van buttons, call-to-actions en meta tags.

Overtuig de klant van het nut van nieuwe webteksten en laat een SEO-check uitvoeren. Wij controleren grondig hoe de website ervoor staat.

Een SEO copywriter voor de maandelijkse marketing

Je kunt bij Door Lotje Getikt terecht voor de complete contentvoorziening, van social media tot nieuwsbrieven. Voor meerdere partners verzorgen wij de maandelijkse contentmarketing van hun klanten. Dit doen wij indien gewenst onder de vlag van jouw bureau en ook factureren kan via jouw bedrijf. Zo houd je zelf de touwtjes in handen.

SEO Copywriter voor internet- en marketingbureaus

Wij werken samen met

Alle deadlines gehaald

Uiteraard zorgen wij dat content altijd binnen de afgesproken termijn wordt opgeleverd en gaat Door Lotje Getikt nog verder. Wij zijn geen freelancer die een opdracht aanneemt en waarvan je vervolgens niets meer hoort tot de datum van de deadline. Door Lotje Getikt houdt in de Google Drive een gedetailleerde contentplanning bij voor al haar partners. Hierin zie je realtime wat de status is van jouw opdracht. Kijk dus gerust met ons mee.

Een website valt of staat met tekst. Zet jouw project snel online en schakel een SEO copywriter in voor kwalitatieve content.