// https://bit.ly/41qd1Gc Skip to main content

Jij kan veel. Houdt alle ballen in de lucht. Schrijft ook alle (web)teksten voor het bedrijf. Maar echt je ding is het niet. Keer op keer waag je het weer. Het resultaat mag er zijn. Maar helemaal tevreden ben je niet. Die typefoutjes zie je steeds weer over het hoofd. Interpunctie gaat niet altijd lekker. En helemaal soepel leest je tekst niet. Laat ‘m dan redigeren door ons.

Foutjes repareren en gedachtekronkels vertalen

De tekst die jij maakt, is een goede basis voor ons. Laat het maar aan ons over om foutjes te repareren. Jouw gedachtekronkels om te zetten tot heldere taal. En om de lezer op de juiste manier aan te spreken. Jij begint, wij maken het af.

Jij bent zo druk, dat een voorzetje maken er niet in zit. Geen probleem. We tikken met alle plezier een tekst from scratch. Samen maken we een contentplan en vervolgens gaan wij aan de slag.

Onherkenbaar herschreven

Jouw basis geeft ons de kans all-out te gaan met ons redigeerwerk. We letten niet alleen op de d/t fouten. Maar je tekst net dat beetje flair geven wat het mist. Schrik niet als jij je tekst niet meer herkent. We gaan nou eenmaal graag grondig te werk. Betekent niet dat jouw werk niet goed was. Maar we scherpen het zo aan dat je doelgroep niet om je tekst heen kan.

Laat ons wat kleur aan je tekst geven. Bekijk wat wij voor je kunnen betekenen.

We denken graag met je mee. En geven gevraagd en ongevraagd advies. Ook over de opbouw van je teksten. Misschien vinden wij de laatste alinea beter als intro. Of staat alinea twee beter als laatste. Dan zeggen we dat gewoon. En leggen we uit waarom. Zodat jouw content het beste wordt.

Door Lotje verbeterdt jouw teksten

Je bent er van overtuigd dat je teksten doen wat ze moeten doen. Maar twijfelt alleen nog over grammaticale dingetjes, interpunctie en onlogische zinsconstructies. In dat geval helpen we je ook. Gaan we iets minder radicaal aan de slag. Wij ontdekken iedere d/t fout. Zien iedere verkeerd geplaatste komma. En schrijven tangconstructies om.

 Laat je teksten redigeren om je doelgroep beter aan te spreken.