Blogs

Met ingang van nu, verbeteren we in vijf stappen jouw SEO. Hierbij gaan we voor de verandering even voorbij aan het feit dat jouw website inderdaad mobiel moet zijn, en natuurlijk het is absoluut verstandig om minimaal eens per twee weken te bloggen en ja, social media speelt ook een grote rol en vanzelfsprekend moeten de beelden goed zijn. Maar ja, jij bent superman niet. In jouw dag zitten ook maar 24 uur. En je moet ergens beginnen. Start daarom hier.

Lees verder

Jouw potentiële klanten zitten overal. Door de inzet van internet als marketingtool wordt het steeds makkelijker die personen te bereiken. Mits je het goed aanpakt. We geven tips om een contentmarketing strategie uit te stippelen.

Lees verder

Harry Piekema pakte heel Nederland in met zijn rol als goedlachse supermarktmanager van Albert Heijn en iedereen kent de reclames van AXE waarin hordes vrouwen achter mannen aanrennen die zojuist AXE hebben opgespoten. Hoewel supermarkten of deodorant niet de meest spannende onderwerpen zijn, weten we allemaal waar het over gaat. Sterker nog, we vinden het zelfs leuk. Het moge duidelijk zijn: succesvol storytelling inzetten kan een bedrijf een hoop opleveren. Maar hoe vertel je zo’n mooi verhaal?

Lees verder

Het delen van informatie is voor veel bedrijven moeilijker dan het lijkt. Veel bedrijven denken binnen de landsgrenzen van hun website. Daarbuiten is het onontgonnen gebied. Een bericht wordt op de website geplaatst en daarmee is weer een taak voldaan. Het staat toch op het internet? Dit terwijl een post die crossmediaal wordt opgepakt een veel groter bereik kan realiseren.

Lees verder

Advertenties, daar klikken we niet meer op. Uit onderzoek van Oakcity Technology blijkt dat minder dan 10% van de internetgebruikers op een advertentie klikt. De vraag die we ons wel hardop afvragen is: hoe komen die klanten dan wel in ons postvak terecht? Het antwoord is door een goede contentmarketingstrategie.

Lees verder