Blogs

Als contentmarketeer kun je niet om 1 april heen. Elk groot merk maakt van die dag gebruik om zichzelf op de kaart te zetten. Maar dit jaar is de coronacrisis het onderwerp van gesprek. Het domineert de samenleving, en ook het bedrijfsleven. Het virus overheerst het nieuws en is een smet op de continuïteit van je bedrijf. Zitten mensen nu te wachten op 1 aprilgrappen? Wij vertellen het je.

Lees verder

Met een goede contentplanning ben jij op alles voorbereid en gaat de activiteit op jouw website altijd door. Maar zo’n contentplanning maken en deze goed gevuld houden, is niet in drie tellen gedaan. Daarom leggen wij je uit hoe je dit doet en waarom het zo belangrijk is.

Lees verder

Uiteraard zorgt het coronavirus voor ongemak, angst, verdriet en pijn. Er is weinig leuks aan de huidige situatie. Toch proberen we er bij Door Lotje Getikt een positieve twist aan te geven. Om het allemaal iets minder beangstigend te maken. Want er is ook wel iets positiefs aan het feit dat we met zijn allen binnen moeten blijven en de kunst van sociale onthouding beoefenen. 7 punten om een beetje te relativeren:

Lees verder

De kogel is door de kerk: er komt een nieuwe website. Het design en de webteksten kunnen namelijk wel een opfrisbeurt gebruiken. Zo ook bij Door Lotje Getikt. Maar tijd is kostbaar en wanneer ook wij daar geen tijd voor vrij maken, blijft de realisatie onnodig lang liggen. Daarom stelden wij onszelf een doel: binnen 2 weken schrijven wij alle nieuwe webteksten, tientallen blogs en opiniestukken en vullen we contentkalender voor 1 jaar. 

Onmogelijk? Nee hoor. Want wie slim denkt, krijgt veel meer voor elkaar. En nog snel ook.

Lees verder

Nagenoeg iedereen kan pretenderen SEO tekstschrijver te zijn. Zichzelf kronen tot koning van de online content. Maar hoe onderscheid je in de jungle aan freelance copywriters wie daadwerkelijk expertise heeft? En wie maakt met zijn creatieve pen van jouw bedrijf de Tarzan van de online wereld? Stel de volgende vragen en jij weet snel wie er voor je zit. Wie een tien scoort, mag blijven.

Lees verder