Blogs

Het delen van informatie is voor veel bedrijven moeilijker dan het lijkt. Veel bedrijven denken binnen de landsgrenzen van hun website. Daarbuiten is het onontgonnen gebied. Een bericht wordt op de website geplaatst en daarmee is weer een taak voldaan. Het staat toch op het internet? Dit terwijl een post die crossmediaal wordt opgepakt een veel groter bereik kan realiseren.

Lees verder

Advertenties, daar klikken we niet meer op. Uit onderzoek van Oakcity Technology blijkt dat minder dan 10% van de internetgebruikers op een advertentie klikt. De vraag die we ons wel hardop afvragen is: hoe komen die klanten dan wel in ons postvak terecht? Het antwoord is door een goede contentmarketingstrategie.

Lees verder

Een marketingmachine. Dat is wat je nodig hebt. Het schrijven van goede content is waarschijnlijk de meest snelle manier om meer uit de website te halen en doeltreffend potentiële klanten te bereiken. Het zorgt voor betrokkenheid, deelbaarheid en in sommige gevallen zelfs voor een directe verkoop van producten of diensten. Daarom ga we in op het maken van heel succesvolle verhalen.

Lees verder

De contentmarketingstrategie is geen quick-fix. SEO verandert aan de lopende band en al die socialmediakanalen zijn ook niet meer bij te houden. Je moet mailings verzenden, bloggen, verhalen verspreiden, de klant aan het woord laten, producten en diensten helder omschrijven, aan de contentplanning schaven en ondertussen doodleuk aan de bedrijfsdoelstellingen werken. Hallo, jij bent ook superman niet.

Lees verder

Social media is anno 2020 niet meer weg te denken uit jouw communicatieplan. Dat weet jij. Maar wanneer je content plaats stromen de likes, shares en reacties niet binnen. Maar 12 duimpjes? Niet zo best. Jouw content, verhaal of actuele gebeurtenis mag gezien en gelezen worden. Sterker nog, moet. 

Wij vertellen hoe je met de volgende keer niet meer teleurgesteld bent in het aantal lezers.

Lees verder