Blogs

Een goede landingspagina geeft jouw omzet een flinke boost. De top tien beste landingspagina’s converteren zelfs tot wel vijf keer beter dan gemiddeld. Wat is het geheim en hoe zorg je dat de bezoeker bij jou terecht komt? Met deze zes tips lukt het jou gegarandeerd de beste landingspagina te maken. Binnen de kortste keren staat jouw telefoon roodgloeiend door nieuwe contactaanvragen.

Lees verder

Wist jij dat YouTube zo populair is dat het na Google de grootste zoekmachine is? Door SEO in YouTube te verwerken, vergroot je jouw bereik. Sinds een paar maanden zijn de video’s van Door Lotje Getikt ook op YouTube te vinden. Aan de hand van ons kanaal leggen we je graag uit hoe je SEO in YouTube verwerkt.

Lees verder

Zet jouw zoekmachineoptimalisatie op scherp en gebruik SEO ook voor afbeeldingen. Door Lotje Getikt helpt jou graag foto’s te perfectioneren door ze te voorzien van de juiste informatie. Je zult zien dat jouw positie in de zoekmachine verbetert.

Lees verder

In ‘Een minuutje met Lotje’ praat Charlotte jou in één minuut (of zelfs nog sneller!) bij over een onderwerp dat belangrijk is voor jouw bedrijf. Op Lotjes manier. Ideaal voor als je even geen zin hebt in lappen tekst of weinig tijd hebt. Na het zien van deze video wordt een perfecte mail opstellen een eitje. 

Lees verder

In ‘Een minuutje met Lotje’ praat Charlotte jou in één minuut (of zelfs nog sneller!) bij over een onderwerp dat belangrijk is voor jouw bedrijf. Op Lotjes manier. Ideaal voor als je even geen zin hebt in lappen tekst of weinig tijd hebt. In deze video leert zij jou alles over het nut van ijkpersonen en hoe je deze creëert.

Lees verder