// https://bit.ly/41qd1Gc Skip to main content

Door Lotje Getikt bestaat 10 jaar. Reden voor een feest. Want in een decennium groeiden we uit van eenmanszaak naar een team van 7. Gingen we van het schrijven van één blog naar het lanceren van ware contentraketten. Maar Door Lotje zou Door Lotje niet zijn als we niet meteen vooruitkijken. Groots dromen. The sky is the limit. Door Lotje over nog 10 jaar: worldwide. 

Papier? Wat is dat?

Zoals kinderen van nu niets meer snappen van de telefoon met een draaischijf, kent de volgende generatie nauwelijks nog papier. Waarom zou je ook als alles online plaatsvindt? Stiekem roepen wij al 10 jaar dat online first moet zijn. Maar nu, nog eens 10 jaar later zijn de mensen het eindelijk met ons eens.  

Wat dat betekent voor DLG? Dat wij omkomen in het werk. Onze vingers sneller tikken dan het licht. Oh en dat ons team inmiddels met 60 vingers uitgebreid is. Want contentraketten schieten we non-stop de ruimte in. 

In 10 jaar: 

Groeide ons team naar 7 Lotjes 

Hadden we 9 stagiaires 

Veroverden we al 7 Europese landen 

Creëerden we de contentraket 

DLG goes international

Stiekem zijn wij al flink bezig de wereld te veroveren. Wist je bijvoorbeeld dat onze opdrachtgever Bosta locaties uit Engeland, Zweden en Denemarken naar ons verwijst? En dat we met een tolk zonder moeite onze oosterburen interviewen? Over 10 jaar zijn we dus on top of the world. 

Interviews in het Engels? No problem. Habláis Español¿ Claro¡ Et français? Mais oui! Een contentraket in het Japans? 問題ない. Ach en als we dan toch groots dromen, zijn we over 10 jaar ook te vinden in ons kantoor in Londen, Stockholm en Tokio. Maar ons hart ligt nog altijd in Tilburg. 

DLG-merchandise

Je weet dat een bedrijf het volgende level heeft bereikt als er ware merchandise bestaat. Zo dragen wij met trots onze DLG-hoody. Borrelen we het lekkerste van de DLG-borrelplank. Drinken onze opdrachtgevers wijn die beter smaakt uit de DLG-fles.   

Merchandise heb je nooit genoeg. DLG-slippers? Een fiets? Gele mini? Die hebben we binnen een paar jaar wel afgevinkt. Over 10 jaar pronkt er iets heel anders voor de deuren van kantoor Door Lotje Getikt: de contentraket in levenden lijve. Die wij nog altijd met het grootste plezier voor jou de ruimte in schieten. Groots dromen zeiden we toch. 😉

Voor nu tikken we jouw content nog gewoon vanuit ons kantoor in Tilburg.