// https://bit.ly/41qd1Gc Skip to main content

De allereerste kerstkaart werd verstuurd in 1843 door de Engelsman Henry Cole. Sindsdien is het een eeuwenoude traditie. Maar ook een terugkerend dilemma. ‘Fijne feestdagen’ en ‘een gelukkig nieuwjaar’ zijn inmiddels toch wat afgezaagd. Dus… wat schrijf je er dit jaar op? Check onderstaande ideeën, schrijf ze over, plak er een zegel op en gooi ze in de bus.  

Creatief met tekst, eh… kerst 

Zie het schrijven van een kerstkaart als het aankleden van je kerstboom: zo origineel mogelijk. Je wilt tenslotte toch opvallen tussen alle kerstbomen op Instagram. Dus gooi die creativiteit op je kerstkaart en voeg bijvoorbeeld jouw favoriete recept toe voor de feestdagen. Of benoem jouw lievelingsnummers uit de Top 2000. Hoe gekker, hoe leuker. 

Pssssttt…We hebben wat leuke ideeën die je op je wenskaart kunt schrijven:

✨ Samen warme chocolademelk drinken 

✨ Meezingen met de Top 2000 

✨ Klassieke kerstfilms kijken 

✨ In je foute kersttrui uitgebreid gourmetten 

Samen toosten op het nieuwe jaar en vuurwerk kijken 

Ho Ho Ho-ly moly wat een jaar

December is dé tijd om te reflecteren op de afgelopen 365 dagen. Er gebeurt tenslotte veel in een jaar. Ben je dit jaar getrouwd? Of heb je je eerste huis gekocht? Misschien ben je wel voor het eerst oom of tante geworden? Deel deze momenten met je dierbaren en geef ze een mooi plekje op je kerstkaart.  

Dag oud, hallo nieuw!

Het nieuwe jaar is in zicht. En er staan vast al leuke uitjes gepland waar je naar uitkijkt. Deze mogen natuurlijk niet ontbreken op je wenskaart. Nog niets gepland? Stel eens een frisse boswandeling voor, een gezellige koffiedate of een leuke citytrip. Maak van 2023 een mooi en goed jaar! 

Pas creatief schrijven ook toe in de rest van het jaar.