// https://bit.ly/41qd1Gc Skip to main content

Dat jij geen tijd hebt om pakkende teksten te tikken vinden wij niet raar. Jouw taken vullen de hele werkdag. Jij houdt meer tijd over voor alle andere werkzaamheden als je het schrijven aan ons overlaat. We zullen daarvoor niet alle credits vragen, hoor. Of ons gezicht op je webpagina zetten. Wij zijn de ghostwriters van jouw website.

Ghostwriter?

Niet gek als je nog nooit van deze term hebt gehoord. We leggen het even uit. Het is eigenlijk heel simpel. Een ghostwriter is iemand die voor je schrijft, maar waar jij de credits voor krijgt. Ze schrijven niet alleen webteksten. Maar bijvoorbeeld ook een boek. Of ze schrijven eens in de zoveel tijd een soort gastblog.

Waarom jij moet kiezen voor een ghostwriter:

  • Het bespaart je tijd. Jij hebt al genoeg dingen te doen. Schrijven kan je beter uit handen geven.
  • Je teksten zijn inhoudelijk goed. Doelgroep, invalshoeken, tone of voice; peanuts voor een goede tekstschrijver.
  • Deadline is deadline. De tijd bijhouden is moeilijk genoeg met nog 300 andere taken. De deadline is heilig voor een tekstbureau.
  • Zeker weten dat al je content in dezelfde stijl is. Een tekstschrijver doet dit zonder enige moeite. 

Online onzichtbaar

Wij tikken hele websites voor je in elkaar. Met een tone of voice die bij jouw bedrijf past. Kleurrijk en pakkend. Maar nooit hetzelfde als bij een ander. Online laten wij geen kruimeltje achter. We plaatsen onze naam niet in capslock op je site. Je ziet ons nergens terug. Alleen in de absurd goede teksten.

Een vermelding op jouw website vragen wij niet. Maar we zouden het wel leuk vinden als je jouw mening op onze site wil delen.

Offline altijd zichtbaar

Niet voor je klant hoor. Maar voor jou wel. In de teksten proberen we zo onzichtbaar mogelijk te zijn. Maar voor jou willen we dat natuurlijk niet. Over iedere zin of woord kan je ons bellen of mailen. Ook als jij geen vragen hebt, houden we je goed op de hoogte. Zo weet jij wat je kan verwachten. Kan je dit weer doorgeven aan je meerderen. En weet iedereen waar hij aan toe is. Een stukje verwachtingsmanagement.

Jij hebt super ideeën over nieuwe content of een aantrekkelijke invalshoek. Bel of mail ons daar dan ook over. Wij sparren graag met je over je ideeën. We geven ons eerlijke advies. En gaan er mee aan de slag als we het beide zien zitten.

Vraag naar onze ongezouten mening en goudeerlijk advies.