// https://bit.ly/41qd1Gc Skip to main content

Wat hebben Acda en de Munnikde Gebroeders Grimm en Coen en Sander met elkaar gemeen? Zij weten dat ze samen sterker staan. En zo werden fantastische nummers bedacht, tijdloze sprookjes geschreven en heerlijke radio gecreëerd. Ook wij vormen krachtige duo’s, samen met onze opdrachtgevers

Eén daarvan is FS Solutions. Saskia Slotmanmarketing & communicatiemedewerker bij het bedrijf, geniet van het samenspel“Ik kan op DLG bouwen. De lijnen zijn kort. En als ik de benodigde interviewkandidaten en informatie aanlever, laat ik het daarna met een gerust hart los. Ik weet gewoon dat de teksten binnen de deadline kant-en-klaar in mijn inbox verschijnen.

Partner op afstand

Het krachtige duo FS Solutions en Door Lotje Getikt is als twee handen op één buik. “Aranka weet precies waar FS Solutions voor staat, waar wij heen willen en hoe we daar moeten komen. Bij een nieuwe opdracht hebben ze aan een half woord genoeg om met creatieve ideeën te komen. En ze trekken meteen aan de bel wanneer ze mogelijkheden zieof iets wil aanpassen.”  

"Ik ben onder de indruk van hoe het team alle informatie voor één landingspagina samenvat na een interview. En dat ook nog eens begrijpelijk neerzet voor de lezer.’’

Saskia SlotmanMarketing & communicatiemedewerker bij FS Solutions

Een langdurige samenwerking met FS Solutions

Een samenwerking die alleen zakelijk is? Ons niet bellen. Wij zijn net zo nieuwsgierig naar jouw weekend als naar de lopende projecten. Saskia: ‘’Het contact met Door Lotje Getikt was gelijk laagdrempelig. Als ik bel met een vraag, krijg ik niet alleen een antwoord, maar ook een vrolijk gevoel omdat Door Lotje Getikt enthousiast vraagt hoe het met me gaat. Het zakelijke contact wordt daarmee een stuk persoonlijker.” 

Vorm met ons een krachtig duo. En geef toe: een duet klinkt altijd beter.