// https://bit.ly/41qd1Gc Skip to main content

Voordat Bosta onze opdrachtgever werd, kregen onze 73 kantoorplanten water met een gieter. Inmiddels kunnen wij door onze samenwerking met dé specialist in watertechniek een heel irrigatiesysteem aanleggen. “Daar ligt de kracht van Door Lotje Getikt”, vertelt Stefan van de Wiel, digital marketingmanager bij Bosta. “Ze maken zich ingewikkelde stof helemaal eigen en maken het leesbaar.”

Waterspecialist Bosta heeft kennis van iedere mogelijke branche waar water nodig is. Zo schrijven wij al contentraketten en landingspagina’s over veeteelt, irrigatie van gewassen en gaan we aan de slag met zwembaden. 

DLG denkt met je mee

Jij vraagt, wij draaien? Dat gaat bij ons niet op. Stefan ervaart dat als zeer prettig. ’’Ze nemen onze ideeën niet klakkeloos over. Door Lotje Getikt denkt juist verder dan onze vragen. Als ze mogelijkheden zien en ideeën hebben, zijn wij daar meteen van op de hoogte. Het is fijn met een partij te werken die meedenkt over hoe wij technische input vanuit de organisatie het beste in verschillende contentvormen vertalen. Zo vormen we een team.”  

‘’De teksten van Door Lotje Getikt zijn ook intern een hit. Sommige marketingcollega’s leren dingen over watertechniek door de teksten van Door Lotje Getikt.”

Stefan van de WielDigital marketingmanager bij Bosta

Vertalen naar een pakkende tekst

Techniek snappen, is één ding. Het vertalen naar pakkende, overtuigende teksten een tweede. “Onze experts hebben alle kennis in huis, maar krijgen dit niet op papier zoals Door Lotje Getikt dat doet”, vindt Stefan. “Het is ontzettend knap dat het team pakkende content creëert over het op het eerste gezicht droge contentIedere tekst is raak. En ze weten net de nuance aan te brengen waardoor twee ogenschijnlijk vergelijkbare onderwerpen anders worden.” 

“Hoeveel onderscheid kun je aanbrengen in teksten over irrigatie van aardappelen, blauwe bessen of aardbeien? Als het aan Door Lotje Getikt genoeg. Iedere tekst maken zij uniek.”

Stefan van de WielDigital marketingmanager bij Bosta

Vlotte interviews

Voor Bosta schreven we al content voor de veeteelt en irrigatie van gewassen. Het volgende op de lijst: zwembaden. Stefan: “Watertechniek en irrigatie zijn ingewikkelde onderwerpen. Maar dat schrikt het team van Door Lotje Getikt niet af. Ze halen alles wat ze nodig hebben uit de interviews en doen dat met een aanstekelijk enthousiasme. Regelmatig komen collega’s bij me terug dat het interview zo vlot ging. Zo wordt iedereen enthousiast. 

Geen onderwerp te uitdagend voor Door Lotje Getikt. Daag ons uit