// https://bit.ly/41qd1Gc Skip to main content

Bloggen is al jaren een beproefd middel om de bezoekersaantallen op jouw website te vermenigvuldigen en zo meer opdrachtgevers binnen te halen. Waar het ene bedrijf lead na lead ontvangt, merkt de andere organisatie alleen maar dat het uren opslokt. Of geld, wanneer het bloggen wordt uitbesteed. Behoor jij tot de laatste categorie? Wij helpen je.

Laat je zien

Vroeger had je een stenen winkel. Je deed ’s ochtends de voordeur open. Zette een gezellige plant buiten, luifeltje naar beneden, reclamebord precies in het voetpad, et voilà: de eerste klanten liepen binnen.

Nu heb je een online shop. Ook wanneer je geen producten maar diensten verkoopt. De concurrent heeft die ook. ‘Een online visitekaartje’. En zo zijn er in Nederland nog zo’n 3 miljoen bedrijven met een site.

De kans dat iemand bij jou komt, simpelweg omdat je een site hebt, is nihil. Sad but true.

Er is hoop

Gelukkig kun je op heel veel verschillende manieren de bezoekers toch bij je binnenkrijgen. Niet met de verse geur van appelgebak, maar met slimme marketing. Want bloggen werkt. Maar misschien niet op de manier die jij nu doet. Wij nemen het delen van verhalen zo enorm serieus, dat we onze producten er op hebben aangepast. Je ontvangt bij ieder blog door ons geschreven daarom een van het volgende:

  • Socialmediasuggesties
  • Tekst voor jullie nieuwsbrief
  • Pushberichten (wanneer je een pushprogramma gebruikt)
  • UTM code (wanneer handig)
  • En uiteraard SEO toevoegingen

Stumble upon

Schrijven jullie wekelijks of maandelijks een blog. Ook dan is het niet meer zo dat je daarmee direct de hoogste positie in Google bestijgt en een schare fans naar jouw website leidt. Een groot deel van ons internetgebruik komt namelijk voort uit zaken die we gewoon tegenkomen.

’s Avonds op de bank lekker scrollen door Facebook of Instagram. Daar zie je opeens sokken gemaakt van visnetten. Nu wil je die hebben. Of je bent ondernemer en neemt op je gemak LinkedIn door. Daar stuit je opeens op dit blog. Nu wil je de teksten die jullie schrijven ook beter inzetten.

Het merendeel van wat we kopen, de partijen die we kiezen om mee samen te werken en zelfs de nieuwe collega’s die we aannemen, worden online gevonden. Daar moet je dus zichtbaar zijn.

Delen is vermenigvuldigen

Dus blijf je blogs schrijven. Maar doe er nu ook iets mee!

Niet alleen op de website plaatsen. Ook op relevante socialmediakanalen. En over 3 maanden nog een keer. En wanneer nog steeds relevant: hetzelfde blog over 9 maanden nog eens.

  • Deel het in je nieuwsbrief
  • Zet een link in jouw e-mailhandtekening
  • Verwerk de link in offertes
  • Laat collega’s het verhaal delen

Spread the word en laat jezelf gelden als autoriteit of kondig gewoon leuke nieuwe producten aan.

Wij schrijven alle content die jij nodig hebt.