// https://bit.ly/41qd1Gc Skip to main content

Een blog hier. Referentie daar. Af en toe een socialpost. Echt zoden aan de dijk zetten, doet het niet. Zonde, want de tijd en energie die het kost om deze content te maken, wil je ergens terugzien. Het liefst in de vorm van bezoekersaantallen die sky-high gaan. Meer leads. En bestellingen. Daarom maken wij contentraketten. We schieten de ruimte in en vergroten jouw kansen tot de macht 10. Laat die bezoekers maar komen. 

Een contentwat?

Ja, dat las je goed: een contentraket. Wat dat precies betekent? Dat we alle content optimaal benutten. Zodat geen blog ongelezen blijft en jij op verschillende manieren zichtbaar bent. Dat werkt zo: we schrijven een inhoudelijk stuk zoals een e-book, whitepaper of longcopyDaaruit filteren we allerlei kleine onderwerpen. Dit zijn onze contentsnacks. 

Snacks zijn bijvoorbeeld blogs, social mediapostsinfographics, een nieuwsbrief of producttekst. Die linken allemaal weer terug naar het inhoudelijke stuk.  

Waarom dit zo goed werkt? Omdat je op meerdere kanalen zichtbaar bent met één onderwerp. Het verlengt de levensduur van de boodschap, omdat je al die content verspreid deelt. Tegelijkertijd laat je expertise zien, want jij krijgt het voor elkaar om zo veel content te maken over dat ene specifieke onderwerp. Win-win. 

Een simpel rekensommetje

‘Leuk, maar waar halen jullie in godsnaam die drieduizend bezoekers vandaan?’ vraag jij je misschien af. Ondanks dat wij beter zijn met woorden dan met cijfers, hebben we daar een eenvoudig rekensommetje voor.  

Stel nu dat we om het inhoudelijke stuk heen verschillende content-uitingen creëren en zo het bereik vergroten:  

  • Wij tikken 2 blogs die naar de landingspagina linken met ieder hun eigen zoekwoord en hetzelfde bezoekersaantal van 10 mensen genereren. 
  • Dan ontvang je al: 10x bezoekers landingspagina + 10x bezoeker blog 1 + 10x bezoeker blog 2 = 30 bezoekers.  
  • Gooi daar nog 10 socialposts bovenop met een minimaal bereik van 250 mensen per keer. Die socials linken allemaal door naar jouw landingspagina en blogs. 
  • Plus een mailing met 700 ontvangerswaarin ook gelinkt wordt naar een blog.  
  • Dan ontvang je potentieel 3230 bezoekers op diezelfde landingspagina: 30 via jouw zoekwoorden + 700 via jouw mailing + 2500 via jouw socials. 

Kind kan de was doen. Of wij in dit geval. 

Meer websitebezoekers wil iedereen.