// https://bit.ly/41qd1Gc Skip to main content

7 dames en 2 Gasten, het blijkt het perfecte recept voor een verrukkelijke samenwerking. De specialiteit van het creatief bureau: sprekende websites, spetterend design en herkenbare branding. Voeg daar een pakkende tekst van Door Lotje Getikt aan toe en je krijgt een meesterwerk. “We zijn fan van onze samenwerking met Door Lotje Getikt. Onze creativiteit sluit perfect op elkaar aan”, aldus Frank Evers, één van de 2 Gasten.

Word ook fan van ons Leer ons kennen
Voor 2 Gasten schreven we hun eigen, nieuwe website met een extra sausje. Dat is niet alles. 2 Gasten koppelt aan de lopende band hun opdrachtgevers die ook op zoek zijn naar pakkende websiteteksten aan ons. Zo zorgt het design van 2 Gasten en onze teksten voor een smaakexplosie. 

Samen nog beter

Zoals een goede kaas de wijn beter laat smaken en een portie friet nog lekkerder is met een klodder mayo: zo vullen ook webdesign en tekst elkaar perfect aan. Frank: “Door Lotje Getikt sluit naadloos aan op onze diensten. Met onze samenwerking zorgen we ervoor dat onze opdrachtgevers een totaalpakket krijgen. Wij het design, Door Lotje Getikt de tekst. We kunnen schakelen tussen design en content waar nodig. Maar weten ook dat we blindelings op de tekstschrijvers kunnen vertrouwen.”  

’’We durven onze klanten met een gerust hart door te sturen naar Door Lotje Getikt. Zo worden zij een verlengstuk van ons bedrijf.”

Frank EversEigenaar 2 Gasten

Erbovenop zitten? Niet nodig

Legt 2 Gasten een opdracht bij ons neer, dan duiken wij er direct in. We kruipen in de huid van de doelgroep, slaan aan het tikken en houden daarbij rekening met het werk van 2 GastenEigenlijk hebben we er geen omkijken meer naar. Wanneer onze opdrachtgevers toch iets anders willen, is daar alle ruimte voor. De tekstschrijvers stellen zich altijd flexibel op voor ons en onze opdrachtgevers.”  

De kers op de taart

Nadat we al een jaar via de opdrachtgevers van 2 Gasten konden smullen van het smaakvolle design en vormgeving van de mannen haakten we ook aan voor een transformatie van de 2 Gasten-website. De kers op de taart van onze samenwerking. “Wij zijn fan geworden van Door Lotje Getikt. Alle teksten die ze voor onze opdrachtgevers schreven, waren raak. Toen onze website wel een frisse wind kon gebruiken, twijfelden we geen seconde om Door Lotje te vragen.” 

Het design duo barst van de creativiteit, in design maar ook in de keuken. Vandaar dat ze hun dienstverlening een extra sausje gaven. De kookmetaforen mochten niet ontbreken in de nieuwe teksten. “De schrijvers van Door Lotje Getikt vinden de juiste balans tussen de kookmetaforen zonder onze dienstverlening uit het oog te verliezen. En bovendien zorgen ze ervoor dat onze teksten SEO-proof zijn. We hadden al een bepaalde verwachting door onze samenwerking. Die hebben ze dubbel en dwars waargemaakt.”