Aranka van Zanten

Nu Aranka groot is, is zij toneelmeester

Jouw product of dienst verdient een podiumplaats en een miljoenenpubliek, alleen blijft de ticketverkoop achter. Ik ben de toneelmeester van jouw content. Ik plaats de schijnwerper op jouw bedrijf. Schrijf jouw teksten als een script waar Shakespeare niet aan kan tippen. Samen maken we van jouw producten een sterrencast en zorgen we dat de tickets niet aan te slepen zijn.

DLG wink mint

“Van techniek gaat mijn hart sneller kloppen. Vertel me alles over artificial intelligence, luchtbehandelingskasten en transportsystemen. Boren en moeren maak ik aantrekkelijk. En iets abstracts als cloudopslag maak ik tastbaar.”

Aranka van ZantenTekstschrijver en adviseur

Startfase

Test, test

Voor mij sta jij, je dienst of product in de spotlight. Tijdens de kick-off schijn ik de podiumlampen op jouw doelgroep. Is het geluid perfect afgestemd om de USP’s naar boven te halen. En staat de microfoon klaar om de juiste tone of voice te bepalen. Klaar? Actie!

Zoals ieder dialoog in het theater bijdraagt aan het plot, draagt ons interview bij aan de beste content. Dat ik het een interview noem, betekent niet dat het zo voelt. Als jij de telefoon ophangt, blik je terug op een gezellig, enthousiast gesprek. En datzelfde enthousiasme springt vervolgens van het papier af. Ik zit niet vast aan het script, maar ben oprecht en nieuwsgierig. Geef mij een kwartier van je tijd en je krijgt er een stortvloed aan ideeën en advies voor terug.

Aranka van Zanten

Creatief uitdagen

Altijd een nieuw script

Jij verwacht van Hamlet wat anders te zien dan bij de Lion King. Ik snap dat. Van strategieën tot invalshoeken: op alle vlakken blijf ik mij creatief uitdagen. Want als mijn creatieve brein overuren draait, ben ik het gelukkigst. Al ben jij de zoveelste die jouw besturingskasten of transportband de sterspeler wil maken, ik bedenk iedere keer weer een nieuw scenario.

Dit Lotje:

Gaat graag buiten de gebaande paden. Een blog? Wat dacht je van een animatie!

Duikt in de vezels van jullie bedrijf en wordt het liefst onderdeel van het meubilair.

Droomt ervan om content voor Old Amsterdam te schrijven.