// https://bit.ly/41qd1Gc Skip to main content

Anika ten Hoven

Nu Anika groot is, is zij kampeerder

De creatiefste ideeën ontstaan wanneer je dennengeur opsnuift, de vogels zanglessen hoort nemen en onder een dak van bladeren struint. Goed nieuws voor mij, want je spot mij vaak in de natuur. Met de ideeën die ik in de bossen, op de heide en aan het strand opdoe, help ik jou op verrassende wijze met het bereiken van je doelen.

DLG wink mint

“Als marketing- en communicatieprofessional in de cultuursector zorgde ik ervoor dat de zalen tot de nok gevuld waren.”

Anika ten HovenTekstschrijver en adviseur

Ervaar een glampingvakantie

‘Camping Anika’

Schrijven is net als kamperen: alleen met de juiste voorbereiding wordt het een succes. Interviews bereid ik tot in de puntjes voor, ik pluis jouw organisatie tot in detail uit en de planning is zo strak als een dichtgeritste slaapzak. Zo voelt het project voor jou als een glampingvakantie: de tent is opgezet, het ontbijt staat klaar, je hoeft alleen maar aan te schuiven. Laat de organisatie maar aan mij over. 

Content is onderdeel van een groter geheel. Tijdens het schrijven verlies ik de strategie geen seconde uit het oog. Ik weet welke kant jij op wilt en gebruik die kennis om de inpaklijst aan te vullen met nieuwe contentideeën en invalshoeken. Wil je verrast worden? Count me in!  

Van chic naar normaal

Kies voor B1-teksten

Wist je dat je niet zo duur hoeft te schrijven? Chic is cliché. B1-teksten zijn het nieuwe normaal. Want je beste vriend, je wandelmaatje en je buurman op de camping moeten begrijpen wat je zegt. En geloof me: die hebben niet allemaal dezelfde woordenschat. Schrijf je in B1, dan sluit je niemand buiten.  

Dit Lotje:

snoof cultuur op als marketing- en communicatieprofessional in het theater; 

is een podcastverslinder;

doet aan piloxing.