// https://bit.ly/41qd1Gc Skip to main content

Advertorial

In een handomdraai meer bereik

Soms heb je snel meer bereik nodig. Omdat je nog deelnemers mist voor jouw yogaretraite. Of omdat jouw scholengemeenschap meer leerlingen wil trekken voor de geplande open dag. Een advertorial is dan jouw beste vriend. Dit is reclame, vermomd als inhoudelijk artikel. Geplaatst op een relevante website is dit goud waard. Door Lotje Getikt schrijft graag een pakkende advertorial voor je.

DLG wink mint

“De juiste balans tussen informatie, conversie en tone of voice is cruciaal voor een advertorial. Daarom duiken we niet alleen in jouw bedrijf, maar ook in de website waar de advertorial op wordt geplaatst.”

Maartje BeekStrategisch accountmanager

Redactionele reclame

Versterk jouw merk met een inhoudelijk artikel

Websites en magazines barsten van de gesponsorde artikelen. Denk aan een bekende keukenboer die een pagina heeft in een woontijdschrift. Of een vismerk dat recepten deelt op een culinaire website. Advertorials zijn effectiever dan hardcore reclame. Mits je het goed doet. Zorg dat de vormgeving aansluit bij het blad of de website. Informeer en enthousiasmeer. Wij helpen je daar graag bij.

Een greep uit onze blog projecten

21 augustus 2023 in B1: direct duidelijk

3 vragen over B1

Meer dan twee miljoen Nederlanders hebben moeite met lezen. Dat betekent dat…
Read More
21 augustus 2023 in Door Lotje Getikt

De wisseltap: wisselende contentvormen

Naast onze vaste menukaart boordevol tekstuele lekkernijen, introduceren we vanaf dit jaar…
Read More
21 augustus 2023 in Communicatieadvies

Genderneutraal schrijven: inclusief is de norm

Hè jij! Schrijf jij al inclusief? “Ja, want ik gebruik geen hij…
Read More
Inge Fransen

Linkbuilding

Maak gebruik van andermans kracht

Plaats een advertorial met een link naar jouw website op een andere website en verhoog jouw eigen bereik. Dat werkt zo: wanneer websites naar jou linken, is dat voor de zoekmachine het signaal dat jij blijkbaar wat te vertellen hebt. Een relevante backlink zorgt daardoor voor een kwaliteitsimpuls van jouw eigen website. Twijfel je of je een goede backlink te pakken hebt? Wij adviseren je graag.

Onze persoonlijkheid

Leer ons kennen

DLG Functioneel-kritisch

Functioneel kritisch
Wij gaan niet klakkeloos aan de slag, maar denken na over hoe jij jouw doel het beste bereikt. Zien we hoe het beter kan? Dan delen we dat altijd met je.

DLG Fris

Fris
Jouw unieke toegevoegde waarde vertalen wij in creatieve teksten met aansprekende voorbeelden. Clichés zijn verboden.

DLG Doelgroepgericht

Doelgroepgericht
Iemand die een vakantie boekt, wil anders worden aangesproken dan iemand die een uitvaart regelt. Bij het schrijven van webteksten spreken we jouw doelgroep optimaal aan.

DLG Zelfstandig

Zelfstandig
Jij wilt goede content, maar hebt weinig tijd. Wij begrijpen dat. Wij schakelen daarom volledig zelfstandig en houden je overal van op de hoogte.

Publiceren

Wij zorgen dat alles volledig aansluit

Belangrijk om je te realiseren is dat de advertorial moet passen bij het medium waarop je hem plaatst. Niet alleen qua vormgeving, maar ook qua tone of voice. Dit vergroot de kans dat de website akkoord gaat met jouw bijdrage en zorgt dat de advertorial naadloos past. En: wees relevant. Een ICT-bedrijf heeft doorgaans niets te zoeken op een make-up-platform. Daar prikken de zoekmachine en jouw lezers zo doorheen.

UTM-code

Online track and trace

Heb jij geïnvesteerd in een advertorial? Dan wil je natuurlijk weten wat dit opbrengt. Met een simpele URL-aanpassing gaat er een wereld aan data voor je open. Wij linken in de tekst namelijk een speciale UTM-code naar jouw website. Met deze tracking tool zie je later precies hoeveel mensen via deze link binnenkwamen. Easy as that.

Vernieuwen

Met nieuwe webteksten schiet jij als een raket vooruit

Bijhouden

Jouw content staat nooit meer stil