Skip to main content

Aäron Schafrat

Nu Aäron groot is, is hij muzikant

Clichés bestaan er al genoeg. Termen als de ‘9-tot-5-baan’ en ‘een marktconform salaris’ zul je dan ook niet snel tegenkomen op mijn papier. Liever laat ik me inspireren door muzikanten als Bob Dylan en Spinvis. Ik puzzel met woorden en ben de songwriter voor jouw bedrijf.

DLG wink mint

“Mijn kennis over B1-teksten en SEO deel ik graag met anderen.”

Aäron SchafratTekstschrijver en trainer

Als muziek in de oren

Toveren met tekst

De liefde voor taal. Die ontdekte ik nadat ik nog eens goed luisterde naar mijn favoriete artiesten. En dan vooral naar muzikale poëzie die taalkundig perfect in elkaar zit. Die je raakt en je bijblijft. Mijn lievelingstekst (en levensmotto) komt van Spinvis: “Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep, kom terug.” Nu speel ik zelf met woorden en tover ik lappen tekst om tot relevante stukken die je als muziek in de oren klinken.

Nieuwsgierigheid is mijn middle name. Of het nu gaat om ruimtevaart, geschiedenis of sport: ik bijt me vast in jouw bedrijf en wil daar alles over weten. Geef mij een microfoon en ik vraag je het hemd van het lijf. Na het interview leg ik de akkoorden vast: jouw doelgroep, tone of voice en het doel van de tekst. Daarna barst ik los met de melodie en tik ik teksten die perfect aansluiten bij jouw merk.

Geef mij een microfoon

Interviewen en training geven

Optreden? Ook daar schrik ik niet van af. Door mijn ervaring voor de camera geef ik vol enthousiasme de DLG-trainingen, waarin ik je alles vertel over het schrijven van goede teksten. Daarna weet jij precies hoe je jouw stukken B1 en SEO-proof maakt.

Dit Lotje:

wordt dertig keer per week gevraagd of hij singer-songwriter Nielson is;

is onredelijk groot PSV-supporter;

doet twee keer zo lang over een film, omdat hij alle details opzoekt.